Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6 Std.
Surimi Stick Salad
15 Min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 Std.
Swiss Rösti (TM5)
Keine Bewertungen
Curry ketchup
30 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Sushi Waffles
1 Std. 30 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Indian Butter Chicken
1 Std.