
Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
462.8 kcal /
1936.3 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
51.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
676.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Brak ocen
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 godz. 15 min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4 godz. 20 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Creamy Vanilla Ice Cream
10 godz. 30 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.