Warm Mediterranean Couscous Salad
TM6 TM5 TM31

Warm Mediterranean Couscous Salad

4.7 (28 ocen)

Składniki

Dressing

  • 120 g olive oil
  • 80 g lemon juice (approx. 2-3 lemons)
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 2 tsp fresh oregano, leaves only, roughly chopped
  • 1 Tbsp fresh basil leaves, roughly torn
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp honey

Salad

  • 1000 g water
  • 300 g pumpkin, diced (1 cm)
  • 150 g fresh green beans, trimmed
  • 120 g couscous, well-rinsed and drained
  • 150 g fresh baby spinach
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
    lub sprig fresh coriander, leaves only, roughly chopped
  • 1 - 2 spring onions, trimmed, thinly sliced
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    lub 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 40 g toasted pine nuts
    lub 40 g cashew nuts
  • 1 Tbsp pitted black olives, sliced
  • 1 cucumber, cut in pieces (1 cm)
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1293 kJ / 308 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
8.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy