Urządzenia i Akcesoria
Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
658.1 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
739.2 kJ /
176.7 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Brak ocen
Ribollita
50 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min