Urządzenia i Akcesoria
Maple-glazed Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
658.3 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Egg and Onion
25 min