Urządzenia i Akcesoria
Maple-glazed Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
658.3 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Broccoli and Apple Salad
5 min