Urządzenia i Akcesoria
Mini Falafel with Beetroot Houmous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 portions
Składniki
Beetroot Houmous
-
garlic clove1
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (approx. 100 g)1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
ground cumin (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
coriander seeds lightly ground1 tsp
-
cumin seeds lightly ground1 tsp
-
spelt flour1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
530 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Coconut and Spinach Dahl
50min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Beetroot Houmous
15min
Best Basic Houmous
5min