Urządzenia i Akcesoria
Mini Falafel with Beetroot Houmous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 portions
Składniki
Beetroot Houmous
-
garlic clove1
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (approx. 100 g)1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
ground cumin (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
coriander seeds lightly ground1 tsp
-
cumin seeds lightly ground1 tsp
-
spelt flour1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
530 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Falafel
30 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Chickpea Pancakes
20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Beetroot Houmous
15 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min