Urządzenia i Akcesoria
Serowo-warzywny spód do pizzy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
90 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
-
30 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki30 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych (patrz wariant)
-
40 g jarmużu pokrojonego na kawałki, bez twardych części (patrz wariant)
-
40 g cukinii nieobranej, bez gniazd nasiennych (patrz wariant)
-
1 ząbek czosnku
-
2 jajka, rozmiar L
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6, TM7)
35min
Pizza na spodzie z batatów
1h 5min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1h 20min
Mini pizze na brokułowych spodach
40min
Placki kukurydziane z konfiturą paprykową i kremem z awokado
1h 10min
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1h 20min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1h 10min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1h 10min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1h 30min
Migdałowe brownie z buraka
1h 55min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1h 10min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1h