
Urządzenia i Akcesoria
Serowo-warzywny spód do pizzy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
90 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
-
30 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych (patrz wariant)
-
40 g jarmużu pokrojonego na kawałki, bez twardych części (patrz wariant)
-
40 g cukinii nieobranej, bez gniazd nasiennych (patrz wariant)
-
1 ząbek czosnku
-
2 jajka, rozmiar L
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
323.6 kcal /
1354 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Sód
875.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Frittata niskowęglowodanowa
40 min
Wrapy z hummusem i warzywami
1 godz.
Migdałowe ciasto z tahini
1 godz. 30 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Paleo nachos
45 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Pizza na spodzie z batatów
1 godz. 5 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6)
40 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Pizza na spodzie z kalafiora
2 godz. 45 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.