Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh Bolognaise
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.