
Urządzenia i Akcesoria
Grisons Barley Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
25.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
116.4 mg