Urządzenia i Akcesoria
Grisons Barley Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Cullen Skink
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min