Urządzenia i Akcesoria
Grisons Barley Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
116.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Nerano
40 Min
Potato Pancakes
45 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Borscht
50 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.