Rojões de porc aux châtaignes

Rojões de porc aux châtaignes

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café paprika doux en poudre
  • 300 g de vin blanc
  • 800 g de viande de porc en morceaux, découennée en dés (rojões)
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 50 g de saindoux
  • 80 g d'eau
  • 500 g de châtaignes cuites et pelées
  • persil frais pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 992.1 mg
Białko 36.2 g
Kalorie 3982.8 kJ / 951.9 kcal
Tłuszcz 56.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...