Calzone chèvre et miel

Calzone chèvre et miel

4.1 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 parts

Składniki

La pâte à pizza
  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 30 g d'huile d'olive
  • 400 g de farine et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
La garniture
  • 400 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en cubes
  • 1 c. à café de baies roses concassées
  • 40 g de miel liquide
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 26 g
Kalorie 2799 kJ / 668 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...