
Urządzenia i Akcesoria
Soupe au chou (caldo verde)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
de chou cavalier en morceaux200 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux300 g
-
d'oignons coupés en huit200 g
-
gousses d'ail2
-
d'eau1000 g
-
de sel1 c. à café
-
de saucisse fumée au paprika (chouriço), en fines rondelles100 g
-
d'huile d'olive et 1 filet pour la finition30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
193.8 kcal /
810.8 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
620.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Voyage au Portugal
15 Przepisów
Francja
Francja