
Urządzenia i Akcesoria
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau670 g
-
de champignons de Paris frais coupés en 4300 g
-
d'huile d'olive50 g
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
gousses d'ail2
-
de riz spécial risotto de type carnaroli320 g
-
vin blanc100 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de sel5 g
-
de crevettes crues surgelées, décortiquées300 g
-
de beurre en cubes50 g
-
de parmesan râpé50 g
-
de persil frais (opcjonalnie) finement haché2 c. à café
-
de basilic frais2 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
635.5 kcal /
2658.7 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
27.2 g
Węglowodany
69.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1096.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simplement festif
10 Przepisów
Francja
Francja