Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 tranche de saumon fumé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 425.3 kJ / 102.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 603 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Soupe à l'oignon et au chorizo
30min
Œuf mollet aux asperges
1h 20min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Faire sauter du saumon
15 Min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Mousse de lait
10min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Avocado toast et œuf mollet
15 Min