Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chou blanc (la partie la plus épaisse du cœur retirée), coupé en quartiers (assez petit pour passer dans la grande goulotte de la Découpe-Minute)
- 120 g d'oignon rouge (environ 1 oignon), coupé verticalement en deux (opcjonalnie)
- 150 g de carottes, avec les extrémités coupées
- 100 g de pomme verte, non épluchée et coupée en quartiers
- 2 pincées de poivre moulu, ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à soupe de mayonnaise, ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 682.3 kJ / 163 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 296.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10min
FOIRE démonstration
1h
ATELIER menu 2
1h
L'aventure Vorwerk
5min
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1h
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade de champignons crus
25min
Salade carottes râpées
10min
Paillassons de pommes de terre
35min
Röstis de légumes racines
50min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min