
Urządzenia i Akcesoria
Gambas sautées au beurre persillé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais15 g
-
le zeste d'un citron jaune
-
d'ail2 gousses
-
de beurre coupé en morceaux50 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
gambas crues, décortiquées20
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
169 kcal /
700.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
228 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja