Gambas sautées au beurre persillé
TM6 TM5 TM31

Gambas sautées au beurre persillé

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 15 g de persil frais
  • le zeste d'un citron jaune
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 gambas crues, décortiquées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
700.5 kJ / 169 kcal
Białko
15.5 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
11.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
1 g
Sód
228 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy