Gambas sautées au beurre persillé

Gambas sautées au beurre persillé

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    15 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • d'ail
    2 gousses
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • gambas crues, décortiquées
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 169 kcal / 700.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 228 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...