Gambas sautées au beurre persillé

Gambas sautées au beurre persillé

4.9 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de persil frais
  • le zeste d'un citron jaune
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 gamba crue, décortiquée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 228 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 700.5 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...