
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de farine de riz
- 15 g de farine de sarrasin
- 3 œufs
- 35 g d'huile d'olive
- sel pour la cuisson des pâtes
- eau pour la cuisson des pâtes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 447 kcal / 1870 kJ
- Białko
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Węglowodany
- 64.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Sód
- 654.7 mg