![Cappuccino glacé aux kiwis et basilic Cappuccino glacé aux kiwis et basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e6652042ce5a0081391b2ed157306af0/Derivates/0371a9c0582fde7b9ea3476427bdd9314018498f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de jus de citron fraîchement pressé
- 160 g de vin blanc sec
-
2
c. à café de sirop d'agave
lub 2 c. à café de miel - 560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
- 2 blancs d'œufs
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 20 g de vin blanc sec
- feuilles de basilic frais, pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263.6 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 41.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Yaourt glacé aux fraises
7h
Vinaigrette du Moyen-Orient pour les légumes grillés
10min
Courge poivrée farcie faible en glucides
Brak ocen
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1j 15 menit
Sweet Home - A
Brak ocen
ATELIER menu 2
1h
Craquelins à la pulpe végétale
11 godz. 30 min
ATELIER menu 1
1h
Fettuccine al ragù
1h 10 min.
Tapenade olives noires et pruneaux
10min