
Urządzenia i Akcesoria
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
-
de jus de citron fraîchement pressé120 g
-
de vin blanc sec160 g
-
de sirop d'agave2 c. à café
-
de kiwis mûrs, coupés en quatre560 g
-
blancs d'œufs2
-
de sucre en poudre2 c. à café
-
de sel2 pincées
-
de vin blanc sec20 g
-
feuilles de basilic frais pour décorer
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
63 kcal /
263.6 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
41.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

IG bas
5 Przepisów
Francja
Francja