Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de jus de citron fraîchement pressé
- 160 g de vin blanc sec
-
2
c. à café de sirop d'agave
lub 2 c. à café de miel - 560 g de kiwis mûrs, coupés en quatre
- 2 blancs d'œufs
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 20 g de vin blanc sec
- feuilles de basilic frais, pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263.6 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 41.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de sapo
15 Min
Haricots verts à la gremolata
25min
Salsa d'avocat et de tomatilles
10min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50min
Coupe dalgona caramel
12 godz. 45 min
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55min
Salade de riz noir, fraise et feta
1小时
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Parfait au latte chaï
16h 45 min
Orangeade à la fleur d'oranger
2h 20 min