Cappuccino glacé aux kiwis et basilic

Cappuccino glacé aux kiwis et basilic

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions

Składniki

  • de jus de citron fraîchement pressé
    120 g
  • de vin blanc sec
    160 g
  • de sirop d'agave
    2 c. à café
    2 c. à café de miel
  • de kiwis mûrs, coupés en quatre
    560 g
  • blancs d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    2 c. à café
  • de sel
    2 pincées
  • de vin blanc sec
    20 g
  • feuilles de basilic frais pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 63 kcal / 263.6 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 41.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...