![Vinaigrette aux légumes Vinaigrette aux légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b15a7ab0f33a58d1d45397d2fefeb37f/Derivates/236342ae31c7c0c42e2eefead9f3abd02b87ea52.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon rouge
- 75 g de poivron jaune, coupé en morceaux (3 cm)
- 75 g de céleri branche, coupé en morceaux (2 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 15 g de jus de citron
- 75 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 3493 kJ / 835 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 77.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 13.4 g
- Sód
- 2500.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Sirop de vanille
30 Min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Café à l'amande
25 Min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1 Std. 30 Min
Café à la noisette
25 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Pozole Blanco (soupe mexicaine)
Brak ocen
Infusion aux zestes d'agrumes
25 Min