
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon rouge
- 75 g de poivron jaune coupé en morceaux (3 cm)
- 75 g de céleri branche coupé en morceaux (2 cm)
- 150 g de carottes coupées en morceaux (2 cm)
- 15 g de jus de citron
- 75 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 835 kcal / 3493 kJ
- Białko
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 77.6 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Błonnik
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Sód
- 2500.5 mg