Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 146.5 mg
Alternatywne przepisy
Sirop de vin
Brak ocen
Knöpfli
50 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Ravioles à la courgette et au poulet
1 godz. 10 min
Tartelettes aux oignons
35 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3sa 20 dk
Curd au pamplemousse
15 Min
Galettes d'épeautre aux carottes
50 min
Pains pita
2h
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Knöpflis
50 min