![Huile d'olive extra vierge Taralli Huile d'olive extra vierge Taralli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c57fca27cc8cca5c8e88320679db8b2/Derivates/94452ecabcdecb7edb805c8feb6acf30c8b819d4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 146.5 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Hot-dogs grillés
2h
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Petits pains aux fruits
3 Std. 5 Min
Schiacciata aux oignons et à la sauge
3h 20min
Bretzels
1h 15 min
Pitas grecques
2h 55min
Moutarde aux figues
1h
Focaccia des Pouilles
1u. 10min