Huile d'olive extra vierge Taralli

Huile d'olive extra vierge Taralli

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
800 g

Składniki

  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 175 g de vin blanc sec
  • 300 g de farine de blé dur
  • 200 g de farine blanche type 45
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge
  • 10 g de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 146.5 mg
Białko 2 g
Kalorie 506.2 kJ / 121 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...