Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de groseilles rouges, égrappées
- 250 g de pommes, coupées en morceaux
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 400 g de vinaigre de cidre, 5 % d'acidité min.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1287.3 kJ / 307.7 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 75.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 2.6 mg
Alternatywne przepisy
Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)
15 Min
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Légumes rôtis avec pomme et vinaigrette à la tapenade (TM6)
1h 5min
Pizza végétarienne (TM6)
1 Std. 40 Min
Sirop de thé glacé
30 Min
Pizzoccheri à la mode du Val Poschiavo
1 Std. 30 Min
Smoothie au yaourt grec
5 Min
Éclairs aux cerises
1 Std. 15 Min
Spaghetti de poire sur lit chocolaté
30 Min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1 Std. 20 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min