Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa

Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa

4.5 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 unidades

Składniki

  • de agua
    1000 g
  • patatas gallegas medianas lavadas (aprox. 125 g c/u)
    8
  • de chalotas
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
    60 g
  • de brandy
    70 g
  • de caldo de carne
    70 g
  • trufa negra fresca (aprox. 10 g)
    1
  • diente de ajo
    1
  • de setas frescas de temporada y en trozos
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de foie mi-cuit de pato (en 8 trozos)
    200 g
  • sal en escamas para espolvorear

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 281 kcal / 1174 kJ
Białko 6.51 g
Tłuszcz 18.95 g
Węglowodany 21.08 g
Błonnik 2.93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...