Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa

Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa

4.5 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

Hojaldre de espárragos y salmón
  • de masa de hojaldre extendida (aprox. 250 g)
    1 paquete
  • huevo batido
    1
  • de espárragos blancos (en conserva) escurridos
    12
  • de espárragos verdes
    12
  • de salmón ahumado (4 lonchas)
    1 bandeja
Salsa bearnesa
  • de chalotas peladas
    25 g
  • de estragón fresco (solo las hojas)
    1 ramita
  • de vino blanco seco
    25 g
  • de vinagre (preferiblemente de estragón)
    1 cucharadita
  • de mantequilla en trozos
    100 g
  • yemas de huevo
    2
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 704 kcal / 2944 kJ
Białko 19.82 g
Tłuszcz 41.05 g
Węglowodany 11.21 g
Błonnik 1.59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...