Congee aux champignons

Congee aux champignons

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    3
  • échalotes
    2
  • de gingembre frais
    3 cm
  • d'huile de tournesol
    3 c. à soupe
  • de riz au jasmin
    120 g
  • de citronnelle fraîche
    1 bâton
  • champignons shiitaké déshydratés
    4
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • d'eau
    1300 g
  • champignons de Paris frais bruns, en quartiers
    10
    10 champignons shiitaké frais, en quartiers
  • champignons frais eryngii, coupés en deux et quadrillés
    2
  • de champignons frais shimeji, en quartiers
    100 g
    100 g de champignons frais variés
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 329 kcal / 1371 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...