Potiron garni au millet et pesto noisette-brocoli

Potiron garni au millet et pesto noisette-brocoli

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Le potiron
  • potirons (de petite taille)
    2
  • huile d'olive pour la cuisson au four
  • sel pour la cuisson au four
Le millet
  • gousses d'ail
    2
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de millet en grains
    300 g
  • de raisins secs
    60 g
  • d'eau
    600 g
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 ½ c. à café
  • d'olives noires dénoyautées coupée en tranches
    50 - 60 g
  • de poivre moulu
    2 - 3 pincées
Le pesto noisette-brocoli
  • de noisettes
    100 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • de brocolis détaillés en bouquets
    400 g
  • de feuilles de basilic frais
    10 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1055.8 kcal / 4417.2 kJ
Białko 32.2 g
Tłuszcz 52.6 g
Węglowodany 128.9 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 1371 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...