Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- 2 gousses d'ail
- 600 g d'ailes de poulet
- 20 g de beurre
- sel
- poivre moulu
- 15 g de rhum ambré
- 200 g de boisson au cola
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1906.3 kJ / 455.6 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 33.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 130.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 Min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1hod. 45min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50p
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50p
Txilindron d'agneau
1óra 15p
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1óra 15p
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1óra 30p
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Pad thaï aux crevettes
45p
Sauté de porc sauce cacahuète
45p