Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé

Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • crevettes cuites, décortiquées préalablement réservées dans un récipient
    6
  • le jus d'un citron vert
  • oignon coupé en deux
    1
  • piment (opcjonalnie)
    1
  • d'huile de colza
    20 g
  • de lardons fumés
    200 g
  • de bouillon de légumes
    ½ cube
  • d'épinards frais hachés grossièrement
    600 g
  • de tomates coupées en cubes
    300 g
  • de filets de haddock coupés en morceaux
    200 g
  • de poulet cuit, sans peau et désossé fumé, coupé en lanières
    300 g
  • feuille de laurier
    1
  • clou de girofle
    1
  • de thym frais
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 362.3 kcal / 1517.5 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 1295.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...