Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta

Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta

4.4 57 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    65 g
  • de menthe fraîche effeuillées
    3 branches
  • de persil frais
    3 brins
  • d'aneth frais
    3 brins
  • de coriandre fraîche
    3 brins
  • de poulet en morceaux
    300 g
  • de noisettes hachées
    15 g
  • d'eau
    1000 g
  • feuille de laurier
    1
  • de romarin frais
    1 brin
  • de carottes coupées en deux et en tronçons de 2 cm
    400 g
  • de chapelure
    1 c. à soupe bombée
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de noix de cajou
    50 g
  • de pousses d'épinards
    100 g
  • de feta émiettée
    75 g
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1623 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...