Omelette à la grecque

Omelette à la grecque

3.9 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 parts

Składniki

  • 6 feuilles de basilic frais
  • 60 g d'oignon rouge coupé en quatre
  • 6 œufs
  • 1 c. à café de gingembre en poudre (opcjonalnie)
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 50 g d'olives noires coupées en rondelles
  • 200 g de tomates cerise coupées en deux
  • 500 g d'eau
  • 100 g de feta émiettée ou en cubes
  • 8 feuilles de menthe
  • 2 pincées d'origan déshydraté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 parts

Sód 329.8 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 524.3 kJ / 125.3 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...