Omelette à la grecque

Omelette à la grecque

4.0 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 parts

Składniki

  • feuilles de basilic frais
    6
  • d'oignon rouge coupé en quatre
    60 g
  • œufs
    6
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • d'olives noires coupées en rondelles
    50 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de feta émiettée ou en cubes
    100 g
  • feuilles de menthe
    8
  • d'origan déshydraté
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 parts

Kalorie 125.3 kcal / 524.3 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 329.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...