Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés

Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
8 portions

Składniki

La mayonnaise chimichurri (la veille)
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • de paprika doux en poudre
    1 c. à soupe
  • de thym déshydraté
    1 c. à soupe
  • de poivre de Cayenne moulu
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • de persil frais
    5 - 6 brins
  • d'huile de tournesol
    300 g
  • œufs
    2
  • de jus de citron
    10 g
Le suprême de dinde et salade (la veille)
  • de suprême de dinde, sans peau et en un seul morceau
    1000 g
  • œufs
    2
  • d'eau
    800 g
  • de légumes variés surgelés
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 620.4 kcal / 2595.9 kJ
Białko 32.9 g
Tłuszcz 48.9 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 509.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...