Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés

Suprême de dinde sauce chimichurri et salade de légumes variés

4.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
8 portions

Składniki

La mayonnaise chimichurri (la veille)
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
  • 1 c. à soupe de thym déshydraté
  • ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 5 - 6 brins de persil frais
  • 300 g d'huile de tournesol
  • 2 œufs
  • 10 g de jus de citron
Le suprême de dinde et salade (la veille)
  • 1000 g de suprême de dinde, sans peau et en un seul morceau
  • 2 œufs
  • 800 g d'eau
  • 600 g de légumes variés surgelés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 509.9 mg
Białko 32.9 g
Kalorie 2595.9 kJ / 620.4 kcal
Tłuszcz 48.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...