Ragù di carne e verdurine

Ragù di carne e verdurine

4.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 porzioni

Składniki

  • 130 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
  • 4 pomodori perino maturi, sbucciati e tagliati a metà
  • 30 g di cipolla
  • 20 g di gambo di sedano
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 pizzico zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 34.5 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 371.7 kJ / 88.8 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...