Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 4 pomodori perino maturi, sbucciati e tagliati a metà
- 30 g di cipolla
- 20 g di gambo di sedano
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 371.7 kJ / 88.8 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 34.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Dado di pollo senza sale
50 min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Torta per il 1° compleanno
1h
Anatra alle prugne con purè di cavolfiore
2h
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Risotto alla zucca
30 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Dado per brodo vegetale senza sale
40 min