
Urządzenia i Akcesoria
Ragù di carne e verdurine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 porzioni
Składniki
-
di bocconcini di carne di vitello senza nervi130 g
-
pomodori perino maturi, sbucciati e tagliati a metà4
-
di cipolla30 g
-
di gambo di sedano20 g
-
di carota pelata e a pezzi50 g
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di timo secco1 pizzico
-
di zucchero1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
88.8 kcal /
371.7 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
34.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy