Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 250 g di asparagi bianchi a pezzi (5 cm)
- 300 g di asparagi verdi
- 300 g di asparagi selvatici
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 311.3 kJ / 74.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 207.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli stufati
40 min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min