
Urządzenia i Akcesoria
Frittata di zucchine e ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi50 g
-
di zucchine a pezzi230 g
-
di cipolla a metà35 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di ricotta180 g
-
uova3
-
di sale½ - ¾ cucchiaino
-
di pepe macinato fresco¼ cucchiaino
-
di acqua500 g
-
di burro1 cucchiaio
-
pepe macinato fresco per condire
-
sale grosso marino (opcjonalnie) per condire
-
prezzemolo fresco tritato, per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
564.5 kcal /
2361.8 kJ
Białko
29.9 g
Tłuszcz
46.1 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Sód
1269.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy