Urządzenia i Akcesoria
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 sztuk
Składniki
-
155 g migdałów, ze skórką
-
30 g wiórków kokosowych
-
200 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
-
60 g serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
-
3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
3 jajka, rozmiar L
-
¼ łyżeczki soli
-
2 łyżki mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
429.3 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1165.6 kJ /
278.6 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Migdałowe ciasto z tahini
1 godz. 30 min
Mąka migdałowa
5 min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb z garnka
3 godz.
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min
Serowo-warzywny spód do pizzy
45 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.