
Wersje kompatybilne
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 155 g migdałów, ze skórką
- 30 g wiórków kokosowych
- 200 g sera mozzarella, twardego, pokrojonego na kawałki
- 60 g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na kawałki
- 3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
- 3 jajka, rozmiar L
- ¼ łyżeczki soli
- 2 łyżki mleka
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1165.6 kJ / 278.6 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 429.3 mg
Alternatywne przepisy
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1sa 20 dk
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 Std.
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 Std. 10 Min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1sa 20 dk
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1h 55min
Bezglutenowy chleb życia
1 Std. 10 Min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 Min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1h 30min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 Min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 Min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 Std.