Urządzenia i Akcesoria
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Spicy chilli dressing
-
Kewpie mayonnaise (see Tips)150 g
-
sesame oil½ tsp
-
shichimi togarashi powder (see Tips)1 tsp
-
rice wine vinegar20 g
-
mirin2 tsp
-
sea salt2 pinches
Mango salad
-
baby cos lettuce cut into wedges2
-
ripe mangoes peeled and thinly sliced1 - 2
-
red onion thinely sliced½
-
cucumber deseeded and sliced½
Tempura batter
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
sea salt to season
-
large raw prawns peeled, deveined, with tail intact (see Tips)20
-
cornflour plus extra to dust30 g
-
egg1
-
ice cold water200 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour150 g
-
sesame seeds toasted1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2419 kJ /
578.2 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Chunky guacamole
10 min
Easy citrus pie
1 godz.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min