Urządzenia i Akcesoria
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Spicy chilli dressing
-
Kewpie mayonnaise (see Tips)150 g
-
sesame oil½ tsp
-
shichimi togarashi powder (see Tips)1 tsp
-
rice wine vinegar20 g
-
mirin2 tsp
-
sea salt2 pinches
Mango salad
-
baby cos lettuce cut into wedges2
-
ripe mangoes peeled and thinly sliced1 - 2
-
red onion thinely sliced½
-
cucumber deseeded and sliced½
Tempura batter
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
sea salt to season
-
large raw prawns peeled, deveined, with tail intact (see Tips)20
-
cornflour plus extra to dust30 g
-
egg1
-
ice cold water200 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour150 g
-
sesame seeds toasted1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2419 kJ /
578.2 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min