Urządzenia i Akcesoria
Coriander chilli chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2258 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
2163 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 min
Garam masala
10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Chaat masala
10 min
Gobi masala
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Garam masala powder
5 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Harissa
25 min
Peanut chutney
10 min
Coriander Chutney
5 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min