
Urządzenia i Akcesoria
Coriander chilli chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Kalorie
515 kcal /
2163 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
2258 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chaat masala
10 min
Peanut chutney
10 min
Cucumber and mint raita
30 min
Tarka dal
30 min
Chilli paneer
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Parathas
1 godz. 30 min
Amritsari dal
26 godz.
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Roti
2 godz.