Urządzenia i Akcesoria
Coriander chilli chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2258 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
2163 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut and Coriander Chutney
5 min
Garam masala
10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Lemon rasam
40 min
Garam masala powder
5 min
Tarka dal
30 min
Coriander Chutney
5 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Chai masala tea
15 min
Amritsari dal
26 godz.
Cucumber and mint raita
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min