Urządzenia i Akcesoria
Curried pickled fish
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz.
6 portions
Składniki
Curry sauce
-
cornflour1 ½ tbsp
-
water2 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
onions cut into thin slices2
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 ½ tbsp
-
apple cider vinegar400 g
-
light brown sugar200 g
-
sea salt1 tsp
Fried fish
-
plain flour100 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs3
-
vegetable oil to deep fry
-
hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431.5 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1758.9 kJ /
420.4 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Sago custard puddings
35 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Date and oat milk
20 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Milk tart
3 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min