Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Mayonnaise
5 min
Cooked mayonnaise
5 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Lemon curd
20 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Vanilla paste
10 min
Hollandaise
15 min