Black garlic and onion jam

Black garlic and onion jam

4.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • red onion cut into wedges
    500 g
  • black garlic cloves roughly chopped
    10
  • dark brown sugar
    200 g
  • black salt flakes (see Tips)
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    200 g

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 1670.4 kcal / 6989 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 356.1 g
Błonnik 13.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1303.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...