Urządzenia i Akcesoria
Black garlic and onion jam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
20 g
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
1303.1 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
356.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Lemon caper butter
10 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min