Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Białko
- 22.1 g
- Węglowodany
- 356.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 1303.1 mg
Alternatywne przepisy
Ranch Dressing
2h 15min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Confit garlic
15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Caesar salad dressing
10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Pickled vegetables
745 Std.
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Celery leaf gremolata
5 min