Urządzenia i Akcesoria
Tandoori paneer pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
244 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
442.6 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Ladoo
1 godz. 20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Rose Harissa
20 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 godz. 25 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Gobi masala
30 min
Vegan burgers
45 min