
Urządzenia i Akcesoria
Tandoori paneer pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
105.8 kcal /
442.6 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
244 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Tomato Chutney
20 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Citrus Punch Cocktail
8 godz. 30 min
Mint and peanut chutney
35 min
Paneer tikka
40 min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Samosa with fresh tomato chutney
2 godz.
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Quick chicken tikka masala
35 min