Urządzenia i Akcesoria
Tandoori paneer pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 slices
Składniki
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
244 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
442.6 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and cheese nachos
35 min
Tempura vegetables
30 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Quick chicken tikka masala
35 min