Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and prawns a la Sidra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
972.2 mg
Białko
18 g
Kalorie
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Buffalo chicken wings
45 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Chilli crab pasta
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min