
Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and prawns a la Sidra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
259.7 kcal /
1090.5 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
972.2 mg