Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and prawns a la Sidra
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
eschalots50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried bay leaf1
-
chorizo sausage skin removed and sausage cut into slices (5 mm)300 g
-
alcoholic apple cider100 g
-
tomato paste30 g
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
prawn cutlets de-veined and cut into pieces, if large150 g
-
crusty bread to serve
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
feta cheese crumbled, for garnishing (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
972.2 mg
Białko
18 g
Kalorie
1090.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Asian nachos
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Layered lamb curry
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min