Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 50 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 dried bay leaf
- 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
- 100 g alcoholic apple cider
- 30 g tomato paste
- ½ tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
- crusty bread, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1090.5 kJ / 259.7 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 972.2 mg
Alternatywne przepisy
Asian nachos
40min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Tuna avocado bowl
45min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min