Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Pea and mint soup
20 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min