Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min