Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Browned chicken mince
20 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Charcoal bao buns
1 godz. 50 min