Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Spinach and leek frittata
40 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min