Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cafe-style miso mushrooms
25min
Vegan burgers
45min
Creamy Coconut Dhal
25min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Community fave brown rice salad
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min