Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Raspberry crumble bars
40 min
Greek cabbage salad
5 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Brown rice
50 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min