Urządzenia i Akcesoria
Walnut and spinach pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1638.5 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Tłuszcz
189 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chunky guacamole
10 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min