Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional minestrone
45 min
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Chicken and mushroom rice
45 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Polenta
1 godz.
Warming amaranth porridge
50 min
Caprese omelette
30 min