Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

2.9 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • pumpkin cut in pieces
    400 g
  • water
    100 g
  • salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • risotto rice
    400 g
  • vegetable broth (see tips)
    700 g
  • butter room temperature, cut in small pieces
    60 g
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • fresh black truffle cut in thin slices, to garnish
    1 piece

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...