Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Basic Quinoa
35 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Rolled Frittata
55 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Potato, bacon and cheese tortilla
50 min
Beetroot risotto
35 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min