Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
beetroot peeled, cut into quarters400 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Healthy Gut Zinger (Metric)
10 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Beetroot salad
10 min
Berry Foam (TM5 Metric)
10 min
Beetroot salad
10 min
Mixed seed and nut spread
5 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Quick rainbow salad
10 min