Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
beetroot peeled, cut into quarters400 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Zucchini soup
25 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Spiced carrot salad
5 min
Quark and herb spread
5 min
Quick rainbow salad
10 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min