Urządzenia i Akcesoria
Chocolate tofu mousse pots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (opcjonalnie) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for decorating1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric latte
25 min
Nutty matcha balls
40 min
Seitan
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Vegan custard
15 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min