
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
321.3 kcal /
1349.6 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
13.1 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
365.3 mg