Urządzenia i Akcesoria
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Milanese risotto
25 min
Zesty avocado with crab
10 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Autumn vegetable gratin
50 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min