Urządzenia i Akcesoria
Salt-free arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
1502.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 godz. 45 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Tomato Chutney
20 min
Jerk Spice Rub
Brak ocen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Banana Nice cream
5 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.