Salt-free arrabbiata sauce

Salt-free arrabbiata sauce

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • brown onion cut into halves
    170 g
  • fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces
    1 - 2
  • olive oil
    20 g
  • canned crushed tomatoes
    800 g
  • fresh basil leaves only, roughly torn
    2 sprigs
  • ground black pepper to taste
    4 pinches

Wartości odżywcze na 900 g

Kalorie 539.3 kcal / 2256.5 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 82.6 g
Błonnik 19.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1502.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...