Urządzenia i Akcesoria
Salt-free arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
1502.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Ras el hanout
10 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Stewed fruit compote
55 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min