Urządzenia i Akcesoria
Salt-free arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
900 g
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
1502.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Cooked Quinoa
15 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Basic nut butter
30 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Gwinganna mushroom pâté
20 min