Urządzenia i Akcesoria
Leek, chilli and chorizo sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves peeled2
-
leek trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata500 g
-
water50 g
-
chorizo sausage (approx. 220 g), cut into thin slices1
-
fresh basil leaves torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)600 g
-
Parmesan grated, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1228.3 kJ /
293.6 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in chipotle sauce
40 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Lamb sausage ragu
30 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min