Urządzenia i Akcesoria
Leek, chilli and chorizo sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves peeled2
-
leek trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata500 g
-
water50 g
-
chorizo sausage (approx. 220 g), cut into thin slices1
-
fresh basil leaves torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)600 g
-
Parmesan grated, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1228.3 kJ /
293.6 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Smash burger taco
40 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min