Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Vegetable Tartlets
-
dried chickpeas150 g
-
red peppers cut in strips (approx. 1.5 cm)200 g
-
olive oil60 g
-
red onions cut in wedges (3-4 cm)170 g
-
water (see tip)240 - 260 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil for greasing
Mixed Salad
-
sesame seeds50 g
-
fresh root ginger grated15 g
-
orange finely grated zest of ½ and 40 g juice1
-
honey40 g
-
balsamic vinegar40 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lamb's lettuce100 g
-
rocket leaves150 g
-
red radishes sliced200 g
-
tart apples, cut in piecesGranny Smith apples cut in pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986 mg
Białko
13 g
Kalorie
2827 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Beetroot Houmous
15 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14 godz. 45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Ripe Banana Ketchup
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Chickpea Pancakes
20 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min