
Urządzenia i Akcesoria
Leek Leaf Chicken Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
walnut halves40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
bacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
433.8 kcal /
1814.8 kJ
Białko
30.5 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
639 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Green Salsa Chicken with Cactus
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Creamed Cod
45 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min