Urządzenia i Akcesoria
Leek Leaf Chicken Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
walnut halves40 g
-
1 pinch dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 pinch
-
leek cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)110 g
-
sun-dried tomatoesbacon, any type50 g
-
olive oil40 g
-
boiling water for soaking
-
chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick8
-
salt8 pinches
-
ground black pepper8 pinches
-
soy sauce plus extra for serving1 Tbsp
-
water500 g
-
soy sauce for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
639 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
1814.8 kJ /
433.8 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseburger Quiche
50 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Pork with Spinach Lentils
20 min