
Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
224.7 kcal /
940.1 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
21.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
694 mg