Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Raw Asian Salad
10 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Nut Bread
1 godz. 20 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Best Basic Houmous
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min