Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min