
Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min