Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Raw Asian Salad
10 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min